Glycolzuur peeling


Beseft u weleens hoeveel uw huid te verduren heeft door de jaren heen? Blootstelling aan te veel zon veroorzaakt pigmentvlekjes en rimpeltjes. Littekens kunnen achterblijven als u last heeft gehad van acne en zo zijn er nog een hoop andere zaken te melden waar uw huid schade van kan ondervinden.

 

Wilt u ook zo graag weer een mooiere gezonde huid ?


Dan is een glycolzuur peeling echt iets voor u. Ontdek hier wat een glycolzuur peeling voor u kan betekenen.

 

Wat is een glycolzuur peeling?

Een glycolzuur peeling is een behandeling met fruitzuren. Het wordt al jaren in de cosmetische industrie toegepast voor een mooiere gezonde huid. Glycolzuur is de kleinste molecule fruitzuur en dringt daardoor diep in de huid. Een glycolzuur peeling zorgt ervoor dat de binding tussen de (dode) hoorncellen aan het oppervlak wordt verbroken zodat de bovenste huidlaag wordt verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor bindweefselverjonging optreedt.

 

Waarom een glycolzuur peeling?

Een glycolzuur peeling wordt ingezet om een ruwere huid gladder te maken of de structuur van een door de zon beschadigde huid te verbeteren. Na de peeling voelt de huid gladder aan. Het vermindert het aantal en de ernst van rimpels en vervaagt pigmentvlekjes. Tevens wordt de glycolzuur peeling ingezet bij acne, grove poriën en littekens. Het geeft een sterk verfrissend en huid verbeterend effect.

 

Wat kan er behandeld worden met een glycolzuur peeling?

De peeling zorgt voor een verbeterde cel vernieuwing waardoor het donkere verkleuringen van de huid verbleekt en rimpels en grove poriën minder zichtbaar maakt. De huid krijgt een fijnere structuur en oogt gladder, frisser en egaler. De huid is door een glycolzuur behandeling beter in staat haar vocht vast te houden waardoor het ook zeer geschikt is voor de droge huid.

 

Wat kunt u verwachten van een glycolzuur peeling?

Tijdens de behandeling wordt uw huid eerst grondig gereinigd. Daarna wordt de vloeistof aangebracht die de bovenste laag van de huid verweekt. De sensatie van de peeling is afhankelijk van de sterkte van de peeling en kan een licht prikkelend en brandend gevoel geven. De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de peeling. Bij een oppervlakkige peeling zal er na de behandeling enkel enige roodheid zichtbaar zijn. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

 

Gemiddeld zijn er minstens (afhankelijk van de huidtype) 6 tot 8 behandelingen nodig met een frequentie van één keer om de 10 tot 14 dagen.

 

De huid heeft regelmaat nodig en mag niet steeds met andere producten behandeld worden.

Gebeurt dit wel, dan zal er geen tot weinig resultaat zijn bij onregelmatig verzorgen. Het advies is dus ook om thuisgebruik met Dr. Baumann producten te onderhouden. Omdat het bionome producten zijn waar geen conserveringsmiddelen in zitten, zal uw huid hieraan moeten wennen. Waarschijnlijk heeft u altijd producten gebruikt waar dit wel in zit (o.a. parabenen, paraffine). En uw huid zal moeten “afkicken”.

 

Fruitzuurbehandeling bestaat uit:

-  Reiniging

-  Fruitzuurpeeling  

-  Onzuiverheden verwijderen

-  Kalmerend liposomen gel

-  After AHA-peeling ampul om de lipdemantel van de huid te herstellen samen met een Aloë Vera masker.

-  Schouder/nek massage 

 

 Zuurstof + LED masker wordt zeer aanbevolen na een fruitzuur behandeling voor extra resultaat op uw behandeling. Mocht u hiervoor kiezen komt er een meerprijs bij van 61,50 euro.

 

Hyaluronzuur vliesmasker + LED bedraagt 38,50 euro

 

 

 

Royal Cosmetics

Provinciepassage 21

2408 GT Alphen aan den rijn
 info@royalcosmetics.nl

 

 

BTW-identificatienummer NL002264238B79

KVK: 54482283

Zowel de producten van Dr. Baumann als cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar.
Zowel de producten van Dr. Baumann als cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar.