Wellness behandelingen

Chocolade gelaatsbehandeling


Verwen uzelf met een chocolade-behandeling. Chocolade reduceert stress, werkt ontstekingsremmend, verbetert het vochtgehalte, kalmeert, versterkt de natuurlijke bescherming van de huid en maakt de huid weer stralend. Ook bevat chocolade cafeïne om de celvernieuwing te stimuleren.Bovendien bevordert cacao de productie van endorfine in het lichaam. Endorfine geeft een gelukzalig en tevreden gevoel.Reden genoeg voor deze bijzondere behandeling!

 

De behandeling bestaat uit een reiniging, epileren, peeling, stoom, onzuiverheden verwijderen, liposoom, chocolademasker, tijdens de masker worden de schouders los gemasseerd met chocoladeolie & we sluiten af met een aanvullende liposomen crème.

 

 

Anti-stress gelaatsbehandeling van rozenmasker


De masker is een groot onderdeel uit kaolin earth wordt ook ''heelaarde'' genoemd. Helende aarde. Het bevat heel veel natuurlijke mineralen. Naast een zuiverende werking werkt het ook verstevigend en dat ziet u direct na de behandeling in kader van anti-aging.

 

De behandeling bestaat uit een reiniging, epileren, peeling, stoom, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker van kaolin earth rozen, tijdens de masker krijgt u een warmte handmasker en een schouder/nekmassage, we sluiten af met een aanvullende liposomen crème.

 


 

 


 

 

Royal Cosmetics

Provinciepassage 21

2408 GT Alphen aan den rijn
 info@royalcosmetics.nl

 

 

BTW-identificatienummer NL002264238B79

KVK: 54482283

Zowel de producten van Dr. Baumann als cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar.
Zowel de producten van Dr. Baumann als cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar.