Commentaren: 7
 • #7

  Angélique (vrijdag, 03 februari 2023 16:53)

  Ik ga al meer dan 10 jaar naar Marjam voor de gezichtsbehandelingen en verzorgingsproducten en ben dik tevreden. Fijn om er bij haar even uit te zijn en alles goed behandeld te krijgen. Een echte aanrader!

 • #6

  Amanda (vrijdag, 27 maart 2020 10:12)

  Een paar weken geleden ben ik voor het eerst bij Marjam geweest voor een Diamonddermabrasie. Hiervoor ben ik bij andere schoonheidspecialistes geweest, maar Marjam nam echt de tijd om goed naar mijn huid te kijken. De behandeling was heel fijn en zoals beloofd pijnloos. Zelf heb ik een hele gevoelige huid voor crèmes en dergelijken. Ik krijg snel uitslag en een hele droge huid, ik was echt zoekende wat ik nog kon gebruiken. Na Marjam haar advies, besloten om dr. Baumann uit te proberen. Altijd spannend want vaak loop ik na een nieuw product uitgeprobeerd te hebben met uitslag rond. Nou zeg, wat ben ik positief verrast! Ik gebruik het nu meer dan een week en heb totaal geen reactie gehad. Mijn huid is zijde zacht en niet meer droog. Ik kan niet wachten totdat alles weer normaal is (rondom het virus)en weer een afspraak kan maken.

 • #5

  Emma (woensdag, 09 oktober 2013 17:46)

  Ik denk dat ik nu ongeveer anderhalf jaar bij Marjam kom en iedere maand is het resultaat van mijn wenkbrauwen verven en epileren met een touwtje weer super! Eind augustus had ik een bruiloft van mijn zusje. Van mezelf ben ik vrij wit en heb speciaal voor de bruiloft bij Marjam een spray tan geboekt. Voor mij echt de ideale oplossing! Direct zichtbaar en een week lang een mooie tan :-) Een echte aanrader voor mensen met een lichte huidskleur voor bijvoorbeeld feestdagen en speciale gelegenheden.

 • #4

  Jennifer Vane (donderdag, 03 oktober 2013 18:52)

  Shellac, de oplossing voor mijn nagels. Ik heb vrij goede nagels van mezelf, waardoor ik geen nepnagels wilde, maar gewoon een verzorgde uitstraling. Met shellac bereikte ik dit resultaat! Het is een supergoede 'nagellak' die ook echt lang mooi blijft zitten. Normaliter was ik met gewone nagellak al binnen de kortste keren randjes kwijt of was het al weer beschadigd. Maar met deze shellacbehandeling bij Royal Cosmetics is dat verleden tijd. Het blijft ruim 2,5 week goed zitten, zonder dat er ook maar een beschadiging op zit. Daarnaast neemt Marjam ook echt de tijd voor je. Ze verzorgd de nagels netjes, brengt de shellac laagjes zorgvuldig aan, wat leidt tot een geweldig eindresultaat. Naar mijn mening echt een oplossing, die iedereen wel eens geprobeerd moet hebben! Weg met de gewone nagellak, op naar SHELLAC!

 • #3

  Cindy Vane (woensdag, 02 oktober 2013 22:54)

  Al ruim een jaar kom ik nu bij Marjam over de vloer voor verschillende behandelingen. Ik heb een vrij gevoelige huid (acne). Had al van alles geprobeerd en begon toch min of meer de hoop al op te geven. Tot Marjam met de fruitzuren kwam! Wat een ontdekking is dat! Sindsdien heb ik veel minder last van onzuiverheden. Je merkt dat je huid vooruit gaat, de huid minder 'dik' is en lekker glad aanvoelt na zo'n heerlijke behandeling. Deze behandeling kan ik iedereen aanraden die ook last heeft van o.a. onzuiverheden. Het is echt een grote ontwikkeling binnen de bestrijding van puistjes, mee-eters en pukkeltjes. Daarnaast neemt Marjam altijd de tijd voor je; of ze nou 60 minuten met je bezig is, of 90 minuten. Ze stopt pas als ze klaar is! Kortom ze neemt de tijd voor je en je krijgt waar voor je geld.

 • #2

  nicolette schutte (woensdag, 02 januari 2013 23:31)

  Een behandeling bij marjam is iets waar ik iedere keer weer naar uit kijk ,een moment van ontspanning en even helemaal niks.Ook de toewijding en liefde van marjan voor haar vak is erg fijn ,ze gaat ervoor en je gaat als herboren de deur weer uit .

 • #1

  Helene van DIjk (vrijdag, 27 april 2012 19:53)

  Een royal behandeling van Marjam, is echt roya(a)l. Heerlijke behandeling met een ontharing met touw (heel aparte ervaring als je dit voor het eerst meemaakt, en vooral NIET zichtbaar!) en rustig ontspannen bij de massage.
  Ik kan deze behandeling iedereen aanraden. Marjam is ongelooflijk aardig en je gaat pas weer weg als ze helemaal met je klaar is!

Royal Cosmetics

Provinciepassage 21

2408 GT Alphen aan den rijn
 info@royalcosmetics.nl

 

 

BTW-identificatienummer NL002264238B79

KVK: 54482283

Zowel de producten van Dr. Baumann als cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar.
Zowel de producten van Dr. Baumann als cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar.